woensdag 23 januari 2013

Vegan gezonde havermoutkoekjes met banaan en pindakaas


Ik maakte vandaag samen met mijn dochtetje havermoutkoekjes. Maar niet zomaar havermoutkoekjes, nee: vegan en gezond. Hiermee geef je kinderen of jezelf gemakkelijk een gezond tussendoortje. Het recept heb ik van een collega-blogger 'de bakbarade'. Voor het recept verwijs ik je dan ook naar haar blog via deze link.

Veel bakplezier!

4 opmerkingen:

  1. Haha wat leuk!
    De naam kwam me al bekend voor :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad een lekker recept! Ik heb zelf nog een variant voor havermout-repen op mijn blog staan:
    http://vandaaggaikbeginnen.blogspot.com/2013/01/ik-hou-wel-van-je-ik-hou-niet-van-je.html
    Geen pindakaas in die van mij dus ook geschikt voor mensen met pinda-allergie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is het niet een beetje droog? Telkens als ik iets met havermout wil maken komt het te droog uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Miriam: ik moet zeggen dat het inderdaad naar mijn mening meer broodjes zijn dan koekjes. Maar...waarbij ik dan weer geen behoefte heb aan beleg. Dus wel een heeeel gezond en leker broodje vol vezels. Ook gemakkelijk om even als tussendoortje te nemen. Maar niet echt koekjes zoals we die met suiker en boter kennen.

    Vers het lekkerst, de volgende dag even oppiepen in de koekenpan/tosti-ijzer/broodrooster helpt.

    BeantwoordenVerwijderen