zondag 24 maart 2013

Home made naan-brood


Naanbrood zelf maken is niet moeilijk. Omdat je toch even moet mixen, rollen en bakken gaat er wel wat tijd mee gepaard en daarom is het niet onverstandig om we wat meer te maken en ze (als je in de gelegenheid bent) in te vriezen. Ik kom er met mijn blogbericht dit keer erg gemakkelijk vanaf want ik heb dit recept van deze site. Hier wordt het zo enorm duidelijk uitgelegd, ik heb daar weinig meer aan toe te voegen!

Ik vond de broodjes erg lekker en smakelijk. Zelf voegde ik nog wat zwart sesamzaad toe ter garnering en een theelepel kurkuma (geelwortel) zodat de broodjes wat geler werden. Ik bakte ze in de oven om een blauwe oliewolk in mijn huiskamer te voorkomen (het effect bij een grillpan). Dit recept kwam ook bij mij uit op precies 16 broodjes.

Probeer het eens: lekkerder en goedkoper dan in de winkel :-).


Ik serveerde de naanbroodjes met deze heerlijke curry, padanrijst en muntsaus (welke ook bij het recept van de curry staat).

Kook je mee? Eet smakelijk!