zondag 26 mei 2013
Sticky rabarber/rode ui - relish
›
Uitgebreid hield ik jullie via socoal media op de hoogte van mijn experiment: rabarber/rode ui-relish. Dit is nou weer zo’n ui...
2 opmerkingen:
donderdag 23 mei 2013
Saoto soep, de populairste soep van Suriname
›
Wat saoto soep nou zo lekker maakt daar ben ik eigenlijk ook nog niet achter. De kinderen antwoorden unaniem: de chips. Ik denk : de hee...
1 opmerking:
zaterdag 18 mei 2013
Meesters- en Juffen-traktatie: Mosterd-Dille hapje
›
Zoonlief was jarig. Hij trakteerde de fantastische watermeloenijsjes van ecomama . Eerst was hij wat teleurgesteld omdat hij geen snoep ...
dinsdag 14 mei 2013
Grieks buffet
›
Na een laaaaaaaange winter is er (af ent oe) zon. Heerlijk geniet Nederland weer van die zon die ons zo vrolijk maakt. De lange winter h...
1 opmerking:
Tzatziki
›
Tzatziki is bij velen van ons wel bekend. Toch vond ik dat het recept en de smaakmakende foto thuis hoort op dit blog dat inmiddels meerd...
Griekse yoghurt met gedroogde pruimen met wijn en honing.
›
Duur: 20 minuten Ingredienten: 8 gedroogde pruimen zonder pit; 4 walnoten; 1/2 kopje honing; 1 glas rode wijn; 1 mespunt peper;...
Griekse salade
›
Griekse salade is heerlijk in de zomer als frisse lunch of zoals op deze foto in combinatie met moussaka. Duur: 15 minuten Ingredien...
›
Homepage
Internetversie tonen