Kook je vegetarisch met mij mee?
zondag 26 mei 2013

Sticky rabarber/rode ui - relish

›
Uitgebreid hield ik jullie via  socoal media op de hoogte van mijn experiment:  rabarber/rode ui-relish. Dit  is nou weer zo’n ui...
2 opmerkingen:
donderdag 23 mei 2013

Saoto soep, de populairste soep van Suriname

›
Wat  saoto soep nou zo lekker maakt daar ben ik eigenlijk ook nog niet achter. De kinderen antwoorden unaniem: de chips. Ik denk : de hee...
1 opmerking:
zaterdag 18 mei 2013

Meesters- en Juffen-traktatie: Mosterd-Dille hapje

›
Zoonlief was jarig. Hij trakteerde de fantastische watermeloenijsjes van ecomama . Eerst was hij wat teleurgesteld omdat hij geen snoep ...
dinsdag 14 mei 2013

Grieks buffet

›
Na een laaaaaaaange winter is er (af ent oe) zon. Heerlijk geniet Nederland weer van die zon die ons zo vrolijk maakt. De lange winter h...
1 opmerking:

Tzatziki

›
Tzatziki is bij velen van ons wel bekend. Toch vond ik dat het recept en de smaakmakende foto thuis hoort op dit blog dat inmiddels meerd...

Griekse yoghurt met gedroogde pruimen met wijn en honing.

›
Duur: 20 minuten Ingredienten: 8 gedroogde pruimen zonder pit; 4 walnoten; 1/2 kopje honing; 1 glas rode wijn; 1 mespunt peper;...

Griekse salade

›
Griekse salade is heerlijk in de zomer als frisse lunch of zoals op deze foto in combinatie met moussaka. Duur: 15 minuten Ingredien...
›
Homepage
Internetversie tonen

Over mij

Mijn foto
Mariël
Ik krijg er energie van als ik anderen een stukje kan helpen in het verduurzamen van hun levensstijl. En daarom bloggen! Want alle kleine beetjes helpen, en zo ingewikkeld hoeft dat niet te zijn! Zo ook eten zonder vlees. Koken op vegetarische wijze kan soms best lastig zijn als je dat niet gewend bent. Of soms zoek je, net zoals ik, naar meer afwisseling. Met deze blog neem ik je mee in mijn vegetarische eetgewoontes en culinaire experimenten. Ik hoop anderen daarmee te inspireren! Jouw inspiratie geeft mij energie!
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.